dilluns, 1 de desembre del 2008

Pregunta sintesi (Judit)

Creus que les energies netes o renovables acabaran substituint les actuals energies
fòssils? Justifica la teva resposta (mínim 20 línies)


Jo crec que si, perquè l’home a anat evolucionant al llarg del temps, descobrint coses noves i millorant les que tenia.

A mes les energies no renovables d’ara com el petroli, el gas, el carbó i les altres s’acabaran algun dia i tot allò que funciona amb aquestes energies no valdrà per res.
Les coses que també funciones amb petroli, gas o carbó quan s’estiguin apunt de acabar costaran una fortuna que quasi ningú s’ho podria permetre.

Però per aconseguir això faria falta que la gent es dones compte de les conseqüències que tindrien les energies no renovables dins de uns quants anys.
La Terra que coneixem i la que coneixíem mai la tornarem a veure amb tota la seva bellesa, el cel mai tornarà a ser blau, les aigües, els mars i els oceans no tornaran a tenir aquella puresa i aquella vida submarina, la terra deixarà de ser verda i es tornarà marro i miris on miris hi veuràs deixalles, aquelles que un bon dia els teus avantpassats i van deixar dient “ per una llauna no passa res”, però això ho diu tothom i a la terra som 6.671.679.034 d’habitants.

La qüestió es que tots els països es poessin d’acord i fessin alguna cosa per no contaminar tant, perquè tenim l’aigua al coll i no estic exagerant perquè els pols s’estan fonent i al final algunes illes desapareixeran.